Antibioticaaaahlala

Hey mensen,

Weer een berichtje vanaf hier. Vorige week meldde ik al dat ik was gebeten door een spin en dat ik naar de dokter was geweest. Daar werd een monster genomen die getest zou worden in het lab.. Ik zou binnen 48u horen van de dokter als het ernstig was, maar een belletje bleef uit, dus ik dacht dat het met een sisser was afgelopen. Dus ik zat met mijn collega’s op vrijdagmiddag in de bar toen ik werd gebeld door de dokter, er was een of andere bacterie in m’n bloed gevonden en ik moest alsnog onmiddelijk aan de antibiotica. Dus daar moet ik nu aan geloven, even geen alcoholische versnaperingen en de dag doorbrengen in een roes door die medicijnen. Je wordt nogal slaperig van die antibiotica dus erg productief zit ik hier niet te zijn met m’n suffe hoofd 😉 nog een weekje en dan kunnen we weer full-power aan de bak!

Ook werd het afgelopen weekend ineens superkoud; was het de ene dag nog 30+ graden, het hele weekend was het rond de 10 graden en in de bergen (die ik kan zien vanuit m’n raam) sneeuwde het zelfs. Dat was dus wel even wennen zo’n snelle wisseling. Gelukkig is het nu weer gewoon als vanouds, 25+, lekker weertje dus.

Verder beginnen hier de college’s volgende week, vandaag waren de eerstejaars hier massaal aan het verhuizen op de campus en waar het de afgelopen weken nog relatief rustig was op de campus, is het nu superdruk. Prima natuurlijk, je kijkt je ogen uit, want als is mega hier. Verder is hier momenteel een debat gaande over het dragen van wapens van studenten op de campus. Ik was alweer vergeten dat het hier normaal is om met een gun ron te lopen, toch wel appart hoor. Je mag hier met je 16e autorijden, op je 18e een wapen hebben maar je mag pas op je 21e je eerste biertje drinken.. contradicties allom..

Verder begint de verkiezingsstrijd hier langszaamaan een beetje op gang te komen, ook wel opmerkelijk; op tv wordt je bekogeld met de een na de andere reclamespotjes. Je zou verwachten dat ze  (de republikeinen of de democraten) dan gaan vertellen op welke punten ze sterk zijn en hoe ze verandering gaan brengen. Niets is minder waar; in de spotjes wordt enkel gezegd waarom de andere kandidaat slecht is. punt.. je zou verwachten dat ze daarna uiteenzetten hoe ze het zelf wel goed aan gaan pakken, maar dat is schijnbaar niet belangrijk want dat blijft uit. Toch wel appart, die Amerikanen. Het zal wel werken deze tactiek, zouden ze in NL eens moeten proberen, denk niet dat je daar mee weg zou komen.

Verder alles prima hier! Nog ff die antibiotica wegwerken en dan is het allemaal weer koek en ei! Ik gaat er weer vandoor, vanavond ff eten in de stad met een groepje mensen waaronder die knakker die Fries aan het leren is.

Mazzel en de groeten,

Roedi

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *