Sport

Vind een personal trainer in Etten-Leur

Personal trainer Etten Leur

Een personal trainer is een fitnessprofessional, die oefeningen voorschrijft, motiveert en individuele doelen stelt. Hierbij houdt hij of zij rekening met de fysieke omstandigheden en doelen van elk van zijn cliënten. Hij geeft je dieetadvies, helpt een gezonde levensstijl te leiden en motiveert je elke dag om je doelen te bereiken. Wanneer je actief met je gezondheid bezig wilt gaan, is een personal trainer zoeken een must. Kies een personal trainer in Etten-Leur wanneer je bijvoorbeeld in die omgeving woonachtig bent.

 

Waar bestaat een persoonlijke training uit?  

De personal trainer in Etten Leur heeft eerst een intake gesprek met een ieder van zijn klanten. Op basis van de doelen die je wilt bereiken bijvoorbeeld: gewichtsverlies, spierdefinitie en toning, etc. Wordt het trainingsprogramma opgesteld. Afhankelijk van de voortgang van de persoon, zal het trainingsschema mee veranderen. De trainingen kunnen plaatsvinden op locatie, in je eigen huis of in de sportzaal van de personal trainer. Hiervoor worden bijvoorbeeld de machines in bekende sportschoolketens gebruikt. Dit is handig, zo kun je bijvoorbeeld met je Basic-Fit abonnement met je personal trainer in Etten-Leur trainen maar ook zelf aan de slag.

Voordelen van een personal trainer in Etten Leur  

Een van de grootste redenen voor het falen van mensen die naar de sportschool gaan is het gebrek aan wilskracht om regelmatig te gaan sporten en om dit vol te houden. Dit komt vooral voor bij beginnende sporters. Hierbij kan een personal trainer heel goed helpen want een van de grote voordelen van een personal trainer is de motivatie die hij biedt. Hij motiveert je om consequent en constant een trainingsprogramma te volgen. Dit zorgt er dan ook voor dat je de best mogelijke resultaten behaalt. Daarnaast zal de personal trainer je techniek corrigeren en verbeteren, wat er weer voor zorgt dat je zo veilig mogelijk traint met zo min mogelijke kans op blessures.  

Wat als ik geen tijd heb? 

Het handige van een personal trainer is dat hij zich aan jou aanpast. Op de tijden dat het jou uitkomt, desnoods komt de personal trainer gewoon naar je huis toe, zodat je zelfs geen tijd verliest aan reizen. Durf ook aan te geven wat je zelf wilt, zo kan een personal trainer jou het beste helpen. Durf te zeggen dat je wilt afvallen en hoeveel gewicht je wilt verliezen. Ben je van plan om gespierd te worden? Wil je zo’n goddelijk lichaam maar vind je het gênant om dit te zeggen? Een personal trainer zal je nooit beoordelen en juist als je aangeeft wat jij wilt, helpt hij je doelen te bereiken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *