Gezondheid

Wat kan de Chinese acupunctuur in Utrecht voor jou betekenen?

Chinese Acupunctuur Utrecht

Iedereen heeft wel eens vage klachten gehad, dan wel fysiek, dan wel mentaal, die niet heel duidelijk een oorzaak hadden. Het lastige aan deze klachten is dat je dus het gevoel hebt dat je er niks aan kunt doen, maar in veel gevallen klopt dat niet helemaal. Je lichaam weet namelijk prima hoe het kan genezen, maar je moet het daarvoor wel in de juiste staat brengen, en dat kan met de Chinese acupunctuur in Utrecht van Dong Acupunctuur. Veel mensen vinden dit een beetje eng, maar je voelt het plaatsen van de naaldjes echt amper, en je kunt hele mooie resultaten krijgen, al na enkele behandelingen. De Chinese acupunctuur in Utrecht richt zich niet op de plek van de klacht, maar op het gehele lichaam. Dat is al het eerste verschil met hoe de huisarts jouw klacht zou benaderen. Het kan namelijk heel goed zo zijn dat de oorzaak van jouw klacht op een andere plek zit. De acupuncturist gaat deze plekken af en kan middels een polsdiagnose voelen welke meridianen uit balans zijn. Dat wil zeggen: In welke meridianen de energie niet goed doorstroomt of juist te snel gaat. Als dat eenmaal duidelijk is kan hij starten met het plaatsen van de naaldjes op hele specifieke plekken.

Chinese acupunctuur in Utrecht voor een holistische genezing

Door het plaatsen van ultradunne naaldjes op specifieke punten kan de acupuncturist de doorstroming van energie in bepaalde meridianen bevorderen. Dit heeft als resultaat dat organen en weefsels die op deze meridiaan liggen weer worden voorzien van de juiste lading energie en informatie vanuit de hersenen. Als gevolg daarvan kan je lichaam zichzelf herstellen. het zijn dus niet de naaldjes van deze Chinese acupunctuur in Utrecht die jou genezen, maar het lichaam zelf. Door de nieuwe balans en de verbeterde communicatie in je lichaam herstelt het zichzelf, precies zoals het zou doen wanneer je meridianen nooit uit balans waren geweest.

Doet acupunctuur pijn?

Veel mensen zijn nogal huiverig voor een behandeling acupunctuur maar die kan ik geruststellen. je voelt de naaldjes echt niet, en waarschijnlijk maak je ze in je hoofd veel groter en dikker dan ze zijn. In werkelijk zijn ze namelijk echt ontzettend dun en zeker niet te vergelijken met naalden die gebruikt worden om bijvoorbeeld bloed te prikken. Er hoeft immers niets doorheen, ze hoeven enkel een prikkel af te geven op een bepaald punt in je lijf.

Wat kost een behandeling acupunctuur?

Als je wilt weten wat een behandeling acupunctuur kost kun je het beste even contact opnemen met Dong Acupunctuur in Utrecht. Je krijgt dan alle informatie en kunt gelijk al je andere vragen kwijt over de behandeling. Als je uitlegt wat de reden is dat je een behandeling overweegt kan de acupuncturist je bovendien vertellen wat hij voor je kan betekenen. En dat is wel zo prettig voordat je een behandeling boekt, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *