Coach

Jongerencoach Amstelveen

Jongerencoach Amstelveen

Bold Mind Generation

Bij Bold Mind Generation werken jongerencoaches die jou kunnen helpen bij keuzes in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van jouw loopbaan. Als jongere komen er veel keuzes op je af. Zo moet je een opleiding kiezen die op jouw lijf is geschreven en daarna komen er al tal van keuzes aan op het gebied van jouw carrière. Dit soort keuzes hebben veel invloed op jouw gehele toekomstperspectief.

Het kan voorkomen dat je tijdens het volgen van jouw opleiding of bij de opstart van jouw carrière als Young Professional een aantal moeilijkheden ervaart. Misschien loop je vast in allerlei gedachtes of weet je niet zo goed welke richting je moet gaan kiezen. Dit kan belemmerend werken op het gebied van motivatie en zelfvertrouwen.

In de praktijk wordt vaak gezien dat er weinig ritme en structuur in het leven van jongeren zit. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat je een eindeloze weg aan het bewandelen bent. Zit je ook in zo’n soort gelijke situatie? Dan kun je kiezen om een jongerencoach in te schakelen. De jongerencoach zal je helpen om de juiste stappen te zetten. Daarbij krijg je ook handvaten aangereikt waardoor je ook zelf stappen kunt zetten in jouw dagelijkse leven. Het doel is dat jij weer een visie krijgt op de toekomst die helder én leuk is.

Jongerencoach Amstelveen

Bij eventuele hobbels op jouw levensweg, zal de jongerencoach in Amstelveen je op een oplossingsgerichte manier helpen. Daarnaast wordt je begeleidt bij het maken van goed onderbouwde keuzes op de snijvlakken van carrière en toekomstbeeld. Het gaat dus niet alleen om jouw persoonlijke ontwikkeling maar je leert ook om te vertrouwen op jezelf.

Je zult ervaren dat je een hogere eigenwaarde krijgt. Ook ga je zelf proactief te werk om weer ritme en structuur in jouw leven te krijgen.

Wanneer je een traject in gaat met de jongerencoach wordt deze op maat samengesteld. Deze werkwijze zorgt ervoor dat je beter begeleidt kan worden en er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke behoeftes.

Tijdens het traject wordt er actief te werk gegaan om jouw toekomstbeeld te herstellen. De eventuele hobbels op jouw levenspad worden opgelost waardoor er weer zicht komt op een fijne carrière.

De jongerencoach kan je helpen wanneer je vastloopt bij verschillende onderwerpen in het leven. Ook kan je een jongerencoach inschakelen wanneer je vastberaden bent om alles uit jezelf te halen en hierbij begeleidt wilt worden. Wanneer je kiest voor een traject met een jongerencoach werk je aan een stabiele toekomst en een carrière die past bij jouw eigenschappen en karakter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *