Digitaal

Digitale kaart versturen

 

Digitale kaart versturen

We leven in een digitaal tijdperk. En alhoewel het nog altijd fijn is om live met elkaar af te spreken, met elkaar te bellen in plaats van te Whatsappen en fysieke kaartjes te ontvangen, worden ook digitale blijken van waardering meer en meer gewaardeerd. Het feit dat er aan je gedacht wordt, voor wat voor gelegenheid dan ook, is altijd fijn. Als je eigenaar van een bedrijf, stichting of instelling bent is het nog wel eens lastig om op tijd al je klanten of medewerkers te feliciteren of kenbaar te maken dat je aan hen denkt. Een digitale kaart versturen kan dan een oplossing zijn, omdat je dat ver van tevoren voor iedereen in kunt stellen of zelfs kunt automatiseren. Een kaartje maak je dan zo persoonlijk als je zelf maar wilt.

Bij wat voor gelegenheden stuur je een digitale kaart?

Eén van de meest logische gelegenheden waarop je een digitale kaart kunt versturen is natuurlijk de verjaardag van je klant of je medewerker. Door vooraf die gegevens te verzamelen kun je geautomatiseerd digitale kaarten versturen. Door bijvoorbeeld een Excel-bestand te uploaden worden die gegevens ingeladen in het systeem waardoor de digitale kaarten tijdig worden verstuurd. Andere gelegenheden waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld Valentijnsdag, het Suikerfeest, de Kerstdagen, Pasen, of misschien wel een datum die belangrijk is voor het bedrijf, zoals een jubileum. Ook kun je uitnodigingen voor bijvoorbeeld een openingsfeest, een bedrijfsfeest of jubileum door middel van een digitale kaart versturen.

Is zo’n digitale kaart wel persoonlijk?

Je kunt een digitale kaart zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld een eigen handtekening aan toevoegen, waardoor alle kaarten door jezelf ondertekend lijken. Ook de boodschap die je in tekst wilt overbrengen kun je natuurlijk zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Misschien wil je zelfs een kleine foto toevoegen? Dat geeft een kaart gegarandeerd een persoonlijk tintje.

Kies een pakket

Het is niet duur om geautomatiseerd kaarten te versturen naar al je klanten, medewerkers en/of zakenrelaties. Kies een pakket dat bij je wensen past en je hoeft niet meer om te kijken naar wie er wanneer jarig is en wanneer diegene dan een kaartje dient te krijgen. Als je een pakket gekozen hebt krijg je automatisch een seintje wanneer het einde van het pakket in zicht is. Zo kun je er gemakkelijk voor kiezen om te verlengen of om voortaan toch voor iedereen maar weer een kaartje met de hand te schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *