Auto

Taxi kleding in Rotterdam

Taxi kleding nodig Rotterdam

Voor bestuurders van een taxi is bedrijfskleding belangrijk. Dit zorgt voor een representatieve houding. Met de juiste kleding ben je herkenbaar en straal je professionaliteit uit. Als je op zoek bent naar taxi kleding in Rotterdam dan kun je bij AVBA genoeg vinden. 

Taxi kleding 

Als je op zoek bent naar taxi kleding zul je een aantal keuzes moeten maken. Het is belangrijk dat een pak goed aansluit. Een pak die goed op maat zit lijkt vele malen beter. Het geeft een nette en professionele uitstraling. Een pak die losjes zit ziet er goedkoop uit. Een te strak pak daarentegen oogt ook niet netjes en is zeker niet fijn voor het rijcomfort. 

Voor het kiezen van een nieuw pak is het soort stof ook van belang. Zowel voor de uitstraling, als voor het draagcomfort tijdens het zitten is het soort stof belangrijk. Een pak mag natuurlijk niet te veel kreuken. Ook de split moet goed zitten en de taille van de broek. Dit is de reden dat speciale kleding wordt gemaakt voor taxichauffeurs. Voor verschillende diensten is dan ook een ander type kleding beschikbaar. Van een volledig pak tot iets minder zakelijk. Pakken kunnen op maat worden gemaakt of standaard worden gekocht. Bij standaard pakken heb je ook keuze uit verschillende maten. Het verschil met een maatpak is dat alle losse maten op worden gemeten. Zowel voor mannen als voor vrouwen is dat fijn. Een standaard pak is namelijk zeker niet voor iedereen geschikt.  

Taxi kleding uitzoeken

Als taxichauffeur verschilt het per bedrijf wat voor kleding je nodig hebt. Waarbij de auto waar je in rijdt en het bedrijf waarvoor je werk bepalend zal zijn voor de keus. Het kan natuurlijk ook zijn dat je voor jezelf werkt. Als je in een zeer luxe auto rijdt zal het pak ook netjes moeten zijn. Als je in een busje rijdt zal het pak ook netjes zijn maar mag het iets informeler. Afhankelijk van de kleuren van het bedrijfslogo en de auto, kun je hier ook kleding op aanpassen. Allereerst is het belangrijk dat wanneer je kleding wilt laten bedrukken het logo goed zichtbaar is. Als je een blauw logo hebt valt die kleur natuurlijk af, als kledingkleur. Als je een pak besteld en de kleding niet laat bedrukken kun je er ook voor kiezen om met de auto te matchen. Je zou bijvoorbeeld voor een zwart pak kunnen kiezen met een gekleurd overhemd of stropdas die past bij de auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *