Cadeau

De beste cadeaus voor je vriendin – 7 tips 

oorbellen meisje

Ben jij zo’n man die het lastig vindt om ieder jaar weer een cadeau uit te zoeken voor zijn vriendin? Dat is helemaal te begrijpen. Het is ook moeilijk om elk jaar met iets nieuws op de proppen te komen. Echter is het een advies om niet te moeilijk te denken. Daar zit je jezelf alleen maar mee in de weg. Het gaat om het gebaar Een cadeautje uit het rijtje van klassiekers is altijd goed. Heb jij voor haar verjaardag dit jaar even geen inspiratie? Hieronder staan een aantal gouden tips die elk jaar weer goed zijn om te geven. 

#1 Sieraden

Is jouw vriendin echt een oorbellen meisje of vindt ze het leuk om overal sieraden om te hebben? Dan is dit altijd een fijn cadeau voor haar. Als jullie al een tijdje met elkaar gaan weet je vast wel wat ze leuk vindt. Zo niet, vraag het dan aan één van haar vriendinnen. Dan komt het helemaal goed. 

#2 Kleding

Kleding is niet alleen erg leuk, maar ook heel erg nuttig. Alleen het leuke van kleding cadeau geven is dat je de meer exclusieve items cadeau kan geven. Wil ze al een tijdje schoenen van een speciaal merk of die gave designer bag? Geef die dan vooral voor haar verjaardag. Ze zal je heel erg dankbaar zijn. 

#3 Geurtje 

Ken jij haar favoriete parfum? Dan is het zeker een leuk cadeau om deze flacon weer te geven. Wil je iets nieuws? Maak dan een foto van het geurtje en ga daar dan mee naar de parfumerie. De medewerkers kunnen je vast een vergelijkbaar geurtje adviseren. 

#4 Weekendje weg

Hebben jullie dit jaar geen zin in een drukke verjaardag of wil je er samen gewoon even uit? Een weekendje weg samen is heerlijk om te doen. Kies voor een toffe stedentrip als jullie drukte willen of lekker willen shoppen. Samen een hutje op de hei is natuurlijk ook helemaal goed. 

#5 Favoriete show 

Een favoriete show kan een leuke cabaretier of haar favoriete artiest zijn. Regel snel tickets als haar idool ook nog eens heel erg populair is. Je zal haar vast en zeker verrassen met een hele leuke avond.  

#6 Lingerie 

Dit cadeautje is wel iets om te geven als jullie samen zijn. Niemand hoeft verder te weten hoe jij haar graag ziet tussen de lakens. Je laat wel zien dat je haar heel mooi vindt als ze iets speciaals draagt. Dat heeft weer een positieve invloed op jullie relatie. 

#7 Verwendag in de sauna 

Is je vriendin een drukke dame op werk en ook met andere activiteiten? Ga samen lekker naar de sauna en laat je lekker in de watten leggen. Ze heeft het vast verdiend. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *